Nijmeegs ondernemerscafe

Welkom op de site van het Nijmeegs Ondernemerscafé!

Er zijn netwerkclubs en netwerkbijeenkomsten. In Nijmegen is er een uniek alternatief om echt te netwerken, in goed gezelschap en met een vast ritme. Als u in Nijmegen onderneemt, kunt u niet om het Nijmeegs Ondernemerscafé heen. Het is dé plek in Nijmegen waar netwerken de hoofdzaak is. Het concept is even eenvoudig als succesvol gebleken: netwerken zonder pretenties. Elke 1e en 3e vrijdag van de maand treffen ondernemers uit Nijmegen elkaar van 17.00 tot 19.00 uur onder het genot van een drankje en een hapje. De variëteit van deelnemende ondernemers is groot. Dienstverleners met allerlei achtergronden, maar ook vastgoed ondernemers, afvalverwerkers, artiestenbureaus, evenementen organisatoren, politici, culturele ondernemers en ga zo maar door. Kijk bij partners wie u allemaal kunt verwachten op de borrel. Al meer dan 150 ondernemers zijn inmiddels partner bij het Nijmeegs Ondernemerscafé. Kom en overtuig u zelf. Meld u aan via de email.

Tot gauw!

Namens uw collega-ondernemers,
Dick Bos (voorzitter bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé)

Agenda

Volgende bijeenkomst
05 mei 2017
locatie: De Vereeniging

Ondernemer van het jaar

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is gastheer van de “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar”.

De verkiezing wordt sinds 2015 georganiseerd door de Stichting Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar. Het doel is het bedrijfsleven te stimuleren en een ondernemer voor het voetlicht te brengen die zich onderscheiden heeft.

>> Lees verder

Nijmeegse Ondernemerspitch

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is óók gastheer van de Nijmeegse Ondernemerspitch.

Het doel van de Nijmeegse Ondernemerspitch is om innovaties van bestaande en/of startende bedrijven een podium te bieden en tegelijkertijd verbindingen te maken met investeerders die het product/dienst verder kunnen helpen.

>> Lees verder