Persbericht Uitbreiding Bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

PERSBERICHT (2 juni 2017)

Per 1 juni 2017 zijn Nellie van der Moolen en Sonja Tettero toegetreden tot het Bestuur van de Stichting Nijmeegs Ondernemerscafé.

Nellie van der Moolen, strategisch communicatieadviseur en tekstschrijver bij De Taalfactor: “Ik kom al een paar jaar met veel plezier als Partner naar het Nijmeegs Ondernemerscafé. Mijn meerjarige bestuurservaring bij andere ondernemersverenigingen zet ik graag in.”

Sonja Tettero, adviseur psychosociale belasting en extern vertrouwenspersoon bij Vertrouwenszaken: “Ik wil graag me graag actief inzetten voor het netwerk van alle Nijmeegse ondernemers en de uitwisseling van kennis en expertise tussen ondernemers, politiek en HAN/Universiteit en ziekenhuizen in Nijmegen stimuleren en faciliteren.”.

De officiële installatie vond plaats op vrijdag 2 juni jongstleden tijdens de bijeenkomst van het Nijmeegs Ondernemerscafé in De Vereeniging. De samenstelling van het bestuur en de verdeling van de aandachtsvelden is:

Turgay Tankir, voorzitter
Margriet Schoevaart, penningmeester
Rob M. Visser, secretaris
Nellie van der Moolen, bestuurslid
Sonja Tettero, bestuurslid

Het Nijmeegs Ondernemerscafé positioneert zich als netwerkorganisatie voor zakelijk, politiek, onderwijs, cultuur, zorg en welzijn in Nijmegen en is dé plek in Nijmegen waar netwerken de hoofdzaak is. Tien maanden per jaar, elke eerste en derde vrijdag van de maand, treffen de Partners elkaar van 17.00 tot 19.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje. Het Nijmeegs Ondernemerscafé is gastheer van de ‘Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch’, een evenement dat jaarlijks plaatsvindt in november.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
EINDE PERSBERICHT

Persbericht

Persbericht 5 mei 2017

Succesvolle lancering thema “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017” .

Op vrijdag 17 november vindt voor de negende keer de verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017 plaats.

Vandaag is het thema bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst met de Partners van het Nijmeegs Ondernemerscafé.

In dezelfde bijeenkomst droeg Dick Bos, voormalig Voorzitter van het Nijmeegs Ondernemerscafé, de voorzittershamer over aan Turgay Tankir, voormalig wethouder van de gemeente Nijmegen en sinds vandaag de nieuwe Voorzitter van het Nijmeegs Ondernemerscafé.

Aan Turgay Tankir was het de eer om het thema van dit jaar bekend te maken. Onder het geluid van bombastische muziek en confettikanonnen werd het thema aan de aanwezigen bekend gemaakt.

Het thema van de “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017 “ is AMBITIE.

De aanwezige Partners werd verzocht om aan te geven wat ambitie voor hen betekent. Deze bijdragen worden gebundeld en meegenomen in de programmering van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch op 17 november aanstaande.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
EINDE PERSBERICHT

Turgay Tankir nieuwe Voorzitter Nijmeegs Ondernemerscafé

PERSBERICHT (30 maart 2017)

Turgay Tankir nieuwe Voorzitter Nijmeegs Ondernemerscafé

Turgay Tankir (1957) wordt per 1 mei aanstaande de nieuwe Voorzitter van het Nijmeegs Ondernemerscafé. Hij volgt hierin Dick Bos op die de afgelopen drie jaar aan het roer stond.

Turgay Tankir is momenteel actief betrokken bij verschillende projecten rondom het thema arbeidsmarkt en werkgelegenheid. Daarvoor was hij Wethouder Economie, Werk en Inkomen bij de Gemeente Nijmegen en vanuit die rol al lange tijd bekend met het Nijmeegse netwerk.

Turgay Tankir: “Ik heb er veel zin in om samen met Margriet Schoevaart, Rob Visser en Jozan Coenen bij het Nijmeegs Ondernemerscafé aan de slag te gaan.”

De officiële overdracht is op 5 mei aanstaande tijdens de bijeenkomst van het Nijmeegs Ondernemerscafé.

Het Nijmeegs Ondernemerscafé positioneert zich als netwerkorganisatie voor zakelijk, politiek, onderwijs, cultuur, zorg en welzijn in Nijmegen en is dé plek in Nijmegen waar netwerken de hoofdzaak is. Tien maanden per jaar, elke eerste en derde vrijdag van de maand, treffen de Partners elkaar van 17.00 tot 19.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje. Het Nijmeegs Ondernemerscafé is gastheer van de ‘Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en van de Nijmeegse Ondernemerspitch’, een evenement dat jaarlijks plaatsvindt in november.

EINDE PERSBERICHT ___________________________________________________________________________ Noot voor de redactie Navolgend een tweetal afbeeldingen die bij dit persbericht (vrij van rechten) geplaatst mogen worden. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Rob M. Visser, Secretaris van het bestuur van het Nijmeegs Ondernemerscafé en telefonisch bereikbaar op nummer 024 3606222. Website www.nijmeegsondernemerscafe.nl


Al een aantal jaren ben ik (Edwin Scholten) lid van het Nijmeegs Ondernemerscafé, maar sinds 1 januari jl. ben ik de nieuwe eigenaar van ScanCorner Nederland en nu ook lid onder die naam.

ScanCorner digitaliseert oude foto’s, video’s, dia’s, films en negatieven voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Geen enkele geautomatiseerde methode is in staat om de uitzonderlijke resultaten te bereiken van een handmatig bewerkingsproces. Daarom worden al uw foto’s, negatieven en dia’s bij ScanCorner handmatig gescand en bewerkt. Dankzij dit intensieve proces kunnen wij de beste kwaliteit garanderen die in Nederland voor deze prijs te krijgen is. Ons deskundige team besteedt gemiddeld drie minuten per afbeelding om het beeld te optimaliseren. Net als foto’s, dia’s en negatieven krijgen filmmaterialen op den duur ook te maken met kleurverandering en vervaging. ScanCorner beschikt over de juiste kennis en apparatuur om uw beelden in een zo goed mogelijke staat terug te brengen. Wanneer u uw films tijdig laat digitaliseren zijn wij zelfs in staat kleuren en contrast te corrigeren voor een optimaal resultaat.

Voor meer informatie bezoek onze website www.scancorner.nl.   
Kerkenbos 1037 | Keizersgracht 62-64 | 
6546 BB Nijmegen |  1015 CS Amsterdam |
024-2120254 | 020-2386007 | info@scancorner.nl |

Ondernemerspitch & Ondernemer van het jaar 2016

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is gastheer van de “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar”.

De verkiezing wordt georganiseerd door de Stichting Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar. Doel is het bedrijfsleven te stimuleren en een ondernemer voor het voetlicht te brengen die zich onderscheiden heeft.

De genomineerden van 2016 waren:

  • Bastiaan Barenbrug van Koninklijke Barenbrug Groep
  • Joep Burghouts van Burghouts Bedrijven
  • Dennis Ederzeel van Hoogenboom Mode

nop-20161021-tz-ondernemerscafe-200

Van links naar recht:  Bastiaan Barenbrug, Joep Burghouts en Dennis Ederzeel

Archief Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar.

In 2016 mede mogelijk gemaakt door:

 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-01 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-12 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-11 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-10 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-09 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-08 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-07 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-06 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-05 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-04 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-03 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-02

Wilt u net als bovenstaande sponsoren deel uitmaken van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2017 & De Nijmeegse Ondernemerspitch? Neem dan contact op met het secretariaat.

Persbericht

Op vrijdag 18 november is in De Vereeniging, tijdens de achtste Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, Bastiaan Barenbrug van de Koninklijke Barenbrug Groep uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2016. Klik hier om het volledige persbericht te bekijken.

Jozan Coenen is met ingang van 2 september de nieuwe Coördinator van het Nijmeegs Ondernemerscafé. Zij volgt hierin Wendy Grutters op, die in de afgelopen zeven jaar mede de basis heeft gelegd en het NOC heeft laten groeien naar de huidige 180 partners.  Klik hier om het volledige persbericht te bekijken.