Uitbreiding Bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

PERSBERICHT (2 juni 2017)

Per 1 juni 2017 zijn Nellie van der Moolen en Sonja Tettero toegetreden tot het Bestuur van de Stichting Nijmeegs Ondernemerscafé.

Nellie van der Moolen, strategisch communicatieadviseur en tekstschrijver bij De Taalfactor: “Ik kom al een paar jaar met veel plezier als Partner naar het Nijmeegs Ondernemerscafé. Mijn meerjarige bestuurservaring bij andere ondernemersverenigingen zet ik graag in.”

Lees verder Uitbreiding Bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

Persbericht

Persbericht 5 mei 2017

Succesvolle lancering thema “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017” .

Op vrijdag 17 november vindt voor de negende keer de verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017 plaats.

Lees verder Persbericht

Turgay Tankir nieuwe Voorzitter Nijmeegs Ondernemerscafé

PERSBERICHT (30 maart 2017)

Turgay Tankir nieuwe Voorzitter Nijmeegs Ondernemerscafé

Turgay Tankir (1957) wordt per 1 mei aanstaande de nieuwe Voorzitter van het Nijmeegs Ondernemerscafé. Hij volgt hierin Dick Bos op die de afgelopen drie jaar aan het roer stond.

Turgay Tankir is momenteel actief betrokken bij verschillende projecten rondom het thema arbeidsmarkt en werkgelegenheid. Daarvoor was hij Wethouder Economie, Werk en Inkomen bij de Gemeente Nijmegen en vanuit die rol al lange tijd bekend met het Nijmeegse netwerk.

Turgay Tankir: “Ik heb er veel zin in om samen met Margriet Schoevaart, Rob Visser en Jozan Coenen bij het Nijmeegs Ondernemerscafé aan de slag te gaan.”

De officiële overdracht is op 5 mei aanstaande tijdens de bijeenkomst van het Nijmeegs Ondernemerscafé.

Het Nijmeegs Ondernemerscafé positioneert zich als netwerkorganisatie voor zakelijk, politiek, onderwijs, cultuur, zorg en welzijn in Nijmegen en is dé plek in Nijmegen waar netwerken de hoofdzaak is. Tien maanden per jaar, elke eerste en derde vrijdag van de maand, treffen de Partners elkaar van 17.00 tot 19.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje. Het Nijmeegs Ondernemerscafé is gastheer van de ‘Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en van de Nijmeegse Ondernemerspitch’, een evenement dat jaarlijks plaatsvindt in november.

EINDE PERSBERICHT ___________________________________________________________________________ Noot voor de redactie Navolgend een tweetal afbeeldingen die bij dit persbericht (vrij van rechten) geplaatst mogen worden. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Rob M. Visser, Secretaris van het bestuur van het Nijmeegs Ondernemerscafé en telefonisch bereikbaar op nummer 024 3606222. Website www.nijmeegsondernemerscafe.nl

Ondernemerspitch & Ondernemer van het jaar 2016

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is gastheer van de “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar”.

De verkiezing wordt georganiseerd door de Stichting Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar. Doel is het bedrijfsleven te stimuleren en een ondernemer voor het voetlicht te brengen die zich onderscheiden heeft.

De genomineerden van 2016 waren:

  • Bastiaan Barenbrug van Koninklijke Barenbrug Groep
  • Joep Burghouts van Burghouts Bedrijven
  • Dennis Ederzeel van Hoogenboom Mode

nop-20161021-tz-ondernemerscafe-200

Van links naar recht:  Bastiaan Barenbrug, Joep Burghouts en Dennis Ederzeel

Archief Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar.

In 2016 mede mogelijk gemaakt door:

 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-01 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-12 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-11 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-10 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-09 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-08 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-07 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-06 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-05 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-04 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-03 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-02

Wilt u net als bovenstaande sponsoren deel uitmaken van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2017 & De Nijmeegse Ondernemerspitch? Neem dan contact op met het secretariaat.

Persbericht

Op vrijdag 18 november is in De Vereeniging, tijdens de achtste Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, Bastiaan Barenbrug van de Koninklijke Barenbrug Groep uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2016. Klik hier om het volledige persbericht te bekijken.

Jozan Coenen is met ingang van 2 september de nieuwe Coördinator van het Nijmeegs Ondernemerscafé. Zij volgt hierin Wendy Grutters op, die in de afgelopen zeven jaar mede de basis heeft gelegd en het NOC heeft laten groeien naar de huidige 180 partners.  Klik hier om het volledige persbericht te bekijken.