Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2014

vrijdag 7 november 2014

Het Nijmeegs Ondernemerscafé ontvangt op 7 november de verkiezing van de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2014. Deze verkiezing wordt mede georganiseerd door De Ondernemer, de maandelijkse b2b-bijlage bij De Gelderlander. In 2013 sleepte Pieter Spierings van Spierings medische techniek de titel in de wacht.

Fortarock, Thoonen en Hezelburcht genomineerd

Voor de titel de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2014 zijn de volgende ondernemers genomineerd: Miriam en broer Ronald Thoonen van Thoonen Metaalbouw, Robert Korstanje van Fortarock BV en Marc Guelen van Hezelburcht.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit Esther-Mirjam Sent, Hans van Delft, Ronald Migo, Marijke Brouwer, Turgay Tankir en Theo Lemmen zal bepalen wie van de genomineerden de titel toegekend krijgt. 

De uitreiking heeft als thema de participatiemaatschappij; de rijksoverheid draagt steeds meer taken over naar gemeenten. Dat betekent dat er van particulieren en ondernemers meer verwacht wordt als het gaat om WMO, jeugdzorg en arbeidsparticipatie.

Op 7 november wordt bekend wie Nijmeegs Ondernemers van het Jaar 2014 wordt. Als partner van het Nijmeegs Ondernemerscafé kunt u die verkiezing live meemaken. U bent uitgenodigd vanaf 17.00 uur.

Bijzondere samensmelting van meerdere organisaties en businessclubs

De verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar past bij de doelstelling van het Nijmeegs Ondernemerscafé, namelijk het verbinden van ondernemers, cultuur en bestuur in Nijmegen. Daarom hebben we ook andere businessclubs gevraagd voor dit evenement netwerkpartner te worden. Wij zijn dan ook zeer verheugd leden van de businessclubs OSRN (Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen) TPN-West, SMB Facilities & support in life sciences, ECN en VNO-NCW Midden welkom te kunnen heten.

Sponsorpakketten

Rabobank heeft al aangegeven hoofdsponsor te willen worden van dit event. Wilt u een mooie positie als tweede hoofdsponsor? Dat kan! Maar ook sub-sponsorschappen behoren tot de mogelijkheden. Wij willen namelijk iedereen sponsormogelijkheden geven. Wordt u ook sponsor van de Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2014? Dat is al mogelijk vanaf 350 euro. De sponsorpakketten vindt u in de bijlage. Een tailor-made sponsorpakket kan natuurlijk ook. Bel hiervoor met Wendy Grutters op 06-50202030.

Entree-tickets

Partners van het Nijmeegs Ondernemerscafé hebben gratis toegang. Niet-partners die partner worden tot eind december 2015 krijgen ook gratis toegang. Wilt u van die aanbieding gebruik maken? Kijkt u dan bij deelname voor meer informatie. Niet-partners kunnen een entreeticket kopen à 24,75 euro exclusief btw via Eventbrite.

Wij zien u graag als partner, bezoeker of sponsor van het Nijmeegs Ondernemerscafé tijdens de uitreiking van de Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2014 ! Vrijdag 7 november om 17.00 uur. In de Vereeniging.

 

Hoofdsponsors

Mede mogelijk gemaakt door:

Subsponsors

Netwerkpartners

 


Tickets bestellen