Speciale uitzending van het business programma van N1: 024onderneemtNETWERKEN ZONDER TOETERS MET BELLEN

Welkom op de site van het Nijmeegs Ondernemerscafé.

 

Er zijn netwerkclubs en netwerkbijeenkomsten, maar in Nijmegen is er een uniek alternatief, om echt te netwerken, zonder afleiding en met een vast ritme.

De bijeenkomsten zijn normaliter in de Vereeniging in Nijmegen op iedere 1e en 3e vrijdag van de maand tussen 17.00 en 19.00 uur. i.v.m. de verbouwing van De Vereeniging zijn de bijeenkomsten van 5 en 19 juni, 3 juli, 4 en 18 september in Droomvilla LUX aan de Oranjesingel 42.

 

En je hoeft je creditcard niet mee te nemen. Deelname is niet gratis, maar de jaarlijkse bijdrage is geen drempel. Om aanwezig te zijn kun je een bijdrage per keer betalen van € 30,- maar beter is nog om partner te worden vanaf € 275,- per jaar. 

Kijk onder deelname op welke manier je het Ondernemerscafé kunt bezoeken.

 


Lees verder »


Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2014

Thoonen Metaalbouw Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2014

Mirjam en Ronald Thoonen van Thoonen metaalbouw zijn gekozen tot Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2014

Het Nijmeegs Ondernemerscafé was vrijdag 7 november 2014 gastheer van de verkiezing van de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2014. Deze verkiezing werd in samenwerking georganiseerd met De Ondernemer, de maandelijkse B2B bijlage bij De Gelderlander. De tickets waren uitverkocht, het evenement werd door ruim 300 ondernemers en bestuurders bezocht en is weer erg succesvol gebleken.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit Esther-Mirjam Sent, Hans van Delft, Ronald Migo, Marijke Brouwer, Turgay Tankir en Theo Lemmen besloot dat de award Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2014 ging naar Thoonen Metaalbouw. Een verdiende onderscheiding voor deze hofleverancier die jarenlang een solide Nijmeegs bedrijf voert. Wij feliciteren Mirjam en Ronald Thoonen van Thoonen Metaalbouw van harte.

Voor de titel de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2014 waren ook de volgende ondernemers genomineerd: Robert Korstanje van Fortarock BV en Marc Guelen van Hezelburcht. Tussen al die Nijmeegse bedrijven genomineerd worden is al een prestatie op zich, eeuwige roem ook voor deze bedrijven.

Monique Kauffman en Hans Peters van boekhandel Dekker van de Vegt ontvingen de aanmoedigingsprijs 2014 omdat zij met crowdfunding de Nijmeegse boekhandel hebben gered na een faillissement.

Alle genomineerden en de winnaar van de aanmoedigingsprijs krijgen van het Nijmeegs Ondernemerscafé een gratis jaar partnerschap aangeboden.

Het Nijmeegse Businessprogramma 024onderneemt van N1 maakte een speciale uitzending rond de genomineerden en de uitreiking Kijkt u hier op youtube voor hun uitzending. Kijkt u op onze website of facebook voor de foto’s.

Onze dank gaat uit naar de hoofdsponsor Rabobank Rijk van Nijmegen, subsponsor Poelmann van den Broek en netwerkpartners OSRN, TPN-West, SMB Facilities & life sciences, Economisch Collectief Nijmegen en VNO-NCW Nijmegen-Arnhem.

Ook aan de Gemeente Nijmegen en De Driestroom die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt.

En dank aan De Ondernemer / De Gelderlander voor ook dit jaar weer een bijzonder prettige samenwerking. En natuurlijk aan onze presentator Ronald Migo!

Hoofdsponsors

Mede mogelijk gemaakt door:

Subsponsors

Netwerkpartners

 


Tickets bestellen