Nijmeegse ondernemerspitch

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is óók gastheer van de Nijmeegse Ondernemerspitch.

Het doel van de Nijmeegse Ondernemerspitch is om innovaties van bestaande en/of startende bedrijven een podium te bieden en tegelijkertijd verbindingen te maken met investeerders die het product/dienst verder kunnen helpen.

De Nijmeegse Ondernemerspitch gaat in 2016 vooraf aan de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar. Een aantal kandidaten wordt voor het voetlicht gevraagd om 5 minuten te pitchen.

Vervolgens kunnen de kandidaten in gesprek met geïnteresseerde ondernemers die hen mogelijk verder willen en kunnen helpen.

Deze pitch wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, economische zaken en ECN (Economisch Collectief Nijmegen). Zij zijn ervan overtuigd dat met een gezamenlijke, samenhangende, meerjarige aanpak nog meer uit het potentieel van Nijmegen te halen is. Zo zorgen we met elkaar voor economische groei én meer banen. Met de partners in Nijmegen wil de Economische Raad deze aanpak ontwikkelen én realiseren.

De pitchers zijn:

  • Ward van Buul, CEO van JointSphere BV
  • Geert Klein Breteler, COO van Momala
  • Jan Albert (Noes) de Vries, CEO van Urogyn BV
  • Hans Platteeuw, CEO van Avivia
    nijmeegse-ondernemer-van-het-jaar-2016-4583

logo-pitcher-jointsphere

Ward van Buul is CEO van JointSphere BV
JointSphere is een medtech bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve implantaten voor het herstel van kraakbeenbeschadigingen. De gepatenteerde technologie maakt de regeneratie van écht gewrichtskraakbeen mogelijk waardoor een duurzame reparatie van het kraakbeenoppervlak wordt bewerkstelligd. Het huidige ‘lead project’ wordt specifiek ontwikkeld voor de knie.

logo-urogyn
Jan Albert (Noes) de Vries is CEO van Urogyn BV
Urogyn houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie, marketing en sales van producten voor de behandeling van incontinentie bij zowel vrouwen als mannen. Daarnaast brengt Urogyn een product voor sterilisatie van de vrouw op de markt. 

logo-momala
Geert Klein Breteler is COO van MOMALA.
MOMALA is een social enterprise, een onderneming die kiest voor maatschappelijke (meer)waarde. MOMALA heeft als missie om de malaria diagnostiek in de plattelands gebieden van de landen waar malaria zich voordoet, te verbeteren. MOMALA doet dat door de capaciteit én de kwaliteit van de malaria diagnostiek met behulp van nieuwe technologie te verbeteren en overconsumptie van malaria medicijnen tegen te gaan.

logo-avivia-cmyk
Hans Platteeuw is oprichter en CEO van Avivia BV
Avivia is een innovatielaboratorium dat nieuwe farmaceutische producten ontwikkelt op basis van bestaande medicatie. Dat doet Avivia in nauwe samenwerking met de industrie, artsen en universiteiten. De verbeteringen zijn erop gericht om producten te krijgen die compleet zijn afgestemd op de specifieke wensen van de behandelaars en van de individuele patiënt. Door de optimale mix van technische kennis en marktinzicht is Avivia in staat om op zeer korte termijn producten te ontwikkelen met toegevoegde waarde voor de markt.

Hoofdsponsor:
sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-01sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-02
Founder:
sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-03
Subsponsoren:
sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-04sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-05
Partnersponsoren
sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-07sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-06sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-08
Business Netwerk Partners:
sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-09 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-12 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-11 sponsor_verkiezing_nijmeegsondernemer_van_het_jaar_2016-10