Gert-Jan Willems van UTS Verkroost is Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2017

Op vrijdag 17 november jl. in De Vereeniging is, tijdens de negende Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, Gert-Jan Willems van UTS Verkroost BV uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2017. 

Gert-Jan Willems nam in 2013 UTS Verkroost over, al sinds 1926 een begrip in verhuizingen. nijmeegs ondernemer van het jaar 2017 Gert jan willemsGert-Jan Willems heeft de mogelijkheden benut om vanuit een gevestigd verhuisbedrijf een facilitair logistiek dienstverlener te realiseren. Dat heeft hij gedaan door zich te richten op het volledig ontzorg-concept in verschillende marktsegmenten, door de ontwikkeling van de medewerkers voorop te zetten en door op zoek te blijven gaan naar nieuwe concepten, zoals het ontmantelen en verhuizen van productielijnen en laboratoria. 

Lees verder Gert-Jan Willems van UTS Verkroost is Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2017

Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar

De verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar is ieder jaar een happening. De aankomende editie, die plaatsvindt op vrijdag 17 november, belooft wederom spectaculair te worden. Rob Visser, voorzitter bestuur Stichting Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, en juryvoorzitter Margriet Schoevaart blikken alvast vooruit. Ook stellen de drie genomineerden zich voor. 

Gepubliceerd op: 09 november 2017 | Artikel uit Nijmegen Business editie 07 – 2017

Lees verder Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar

De genomineerden voor de verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2017 zijn bekend

De genomineerden voor de verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2017 zijn bekend.

De genomineerden voor de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2017 zijn: Patrick Schreven van ECO-Plus Bouw BV, Eric Goorsenberg van Goorsenberg Fijnmechanische Industrie en Gert-Jan Willems van UTS Verkroost Nijmegen BV.

De verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar vindt dit jaar voor de negende keer plaats op vrijdag 17 november 2017 om 16.00 uur in Concertgebouw De Vereeniging aan het Keizer Karelplein te Nijmegen. Voorafgaand vindt de Nijmeegse Ondernemerspitch plaats, dit jaar voor de derde keer.

De verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017 is exclusief toegankelijk voor genodigden en via sponsoring. Ga voor informatie naar de website van het Nijmeegs Ondernemerscafé www.nijmeegsondernemerscafe.nl/verkiezing-ondernemer-van-het-jaar.

Via deze link kunt u de pdf downloaden.

Sponsoring Verkiezing

 Eerste sponsoren van ‘De Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2017 & de Nijmeegse Ondernemerspitch’ hebben zich al gemeld! 

Vrijdag 17 november aanstaande is het zover de negende editie van: “De Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2017 & de Nijmeegse Ondernemerspitch”. Dit jaar staat het thema ambitie centraal. 

Onze ambitie? De ‘Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar & de Nijmeegse Ondernemerspitch’ uit te laten groeien tot een regionaal bekende verkiezing met een groot media bereik. 

“Hoe meer sponsoren er aansluiten hoe groter de impact van het evenement zal zijn”, aldus de organisatie. Op dit moment heeft Rabobank Rijk van Nijmegen zich al gemeld als sponsor van ‘De Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar & de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017’. 

De organisatie roept Nijmeegse organisaties met ambitie op sponsor te worden van dit fantastische evenement. Via deze link is een overzicht van de sponsorpakketten te downloaden. 

Download hier het pdf bestand PERSBERICHT start sponsoring Verkiezing 28-08-2017

Uitbreiding Bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

PERSBERICHT (2 juni 2017)

Per 1 juni 2017 zijn Nellie van der Moolen en Sonja Tettero toegetreden tot het Bestuur van de Stichting Nijmeegs Ondernemerscafé.

Nellie van der Moolen, strategisch communicatieadviseur en tekstschrijver bij De Taalfactor: “Ik kom al een paar jaar met veel plezier als Partner naar het Nijmeegs Ondernemerscafé. Mijn meerjarige bestuurservaring bij andere ondernemersverenigingen zet ik graag in.”

Lees verder Uitbreiding Bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

Succesvolle lancering thema Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch

Persbericht 5 mei 2017

Succesvolle lancering thema “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017” .

Op vrijdag 17 november vindt voor de negende keer de verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2017 plaats.

Lees verder Succesvolle lancering thema Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch

Turgay Tankir nieuwe Voorzitter Nijmeegs Ondernemerscafé

PERSBERICHT (30 maart 2017)

Turgay Tankir nieuwe Voorzitter Nijmeegs Ondernemerscafé

Turgay Tankir (1957) wordt per 1 mei aanstaande de nieuwe Voorzitter van het Nijmeegs Ondernemerscafé. Hij volgt hierin Dick Bos op die de afgelopen drie jaar aan het roer stond.

Turgay Tankir is momenteel actief betrokken bij verschillende projecten rondom het thema arbeidsmarkt en werkgelegenheid. Daarvoor was hij Wethouder Economie, Werk en Inkomen bij de Gemeente Nijmegen en vanuit die rol al lange tijd bekend met het Nijmeegse netwerk.

Lees verder Turgay Tankir nieuwe Voorzitter Nijmeegs Ondernemerscafé

Ondernemerspitch & Ondernemer van het jaar 2016

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is gastheer van de “Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar”.

De verkiezing wordt georganiseerd door de Stichting Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar. Doel is het bedrijfsleven te stimuleren en een ondernemer voor het voetlicht te brengen die zich onderscheiden heeft.

De genomineerden van 2016 waren:

  • Bastiaan Barenbrug van Koninklijke Barenbrug Groep
  • Joep Burghouts van Burghouts Bedrijven
  • Dennis Ederzeel van Hoogenboom Mode

Lees verder Ondernemerspitch & Ondernemer van het jaar 2016

Persbericht

Op vrijdag 18 november is in De Vereeniging, tijdens de achtste Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, Bastiaan Barenbrug van de Koninklijke Barenbrug Groep uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2016. Klik hier om het volledige persbericht te bekijken.

Jozan Coenen is met ingang van 2 september de nieuwe Coördinator van het Nijmeegs Ondernemerscafé. Zij volgt hierin Wendy Grutters op, die in de afgelopen zeven jaar mede de basis heeft gelegd en het NOC heeft laten groeien naar de huidige 180 partners.  Klik hier om het volledige persbericht te bekijken.