Netwerken Nijmegen

Er zijn veel verschillende netwerken in Nijmegen. Van Open Coffee tot BNI. Elk netwerk in Nijmegen heeft zijn eigen unieke speerpunten. Als u op zoek bent naar een netwerk in Nijmegen waar je kunt luisteren naar 1 spreker dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Bij ons is iedereen spreker is het de bedoeling dat je met elkaar in contact komt. Dus zoek je naar een netwerk waar je echt kan netwerken? Dan zit je bij het Nijmeegs Ondernemerscafé goed.

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is een groot netwerk. Ruim 150 partners zijn lid van deze netwerkclub. Het grote voordeel van deze netwerkborrel is dat je uiteraard in contact kan komen met andere ondernemers maar bij dit netwerk kom je ook in contact met nijmeegse politici en cultureel Nijmegen.

Het eenvoudige concept van dit netwerk in Nijmegen blijkt succesvol: netwerken zonder pretenties. Elke 1e en 3e vrijdag van de maand treffen ondernemers uit Nijmegen en omgeving elkaar van 17.00 tot 19.00 uur onder het genot van een drankje en een hapje. Wij verwelkomen u graag bij onze volgende netwerkbijeenkomst. Bent u nieuwsgierig naar het Nijmeegs ondernemerscafé? U kunt gratis kennis maken met ons, stuur even een mailtje naar info@nijmeegsondernemerscafe.nl.