Nieuws

Roald Bergamin, Zeventien jaar samen luiden we het weekend in!

Maak kennis met Roald Bergamin, al zeventien jaar actief lid en iemand die zijn eigen weg insloeg in het ondernemersavontuur. Hij is een geboren en getogen Nijmegenaar, maar woont nu, samen met zijn twee fantastische kinderen, in het nabijgelegen Bemmel.

Zijn ondernemersreis begon in loondienst, maar al snel besloot hij zijn eigen pad te bewandelen. Dit begon acht jaar geleden met de oprichting van NedFlex Nijmegen. Het uitzendbureau van Nijmegen waar hij, als specialist, de payroll en de backoffice overneemt van ondernemers, en daarnaast als recruiter ondernemers helpt bij het vinden van de juiste medewerkers.

Maar Roald is niet alleen een serieuze ondernemer; hij omarmt het leven met een scala aan hobby’s. Van hockey tot skiën, voetbal (NEC), golfen tot wandelen, zijn leven is doordrenkt van activiteiten die hem energie geven. En wat het plaatje compleet maakt? Zijn liefde voor lekker eten en borrelen, die naadloos aansluit bij het bruisende Nijmeegs Ondernemerscafe.

Al zeventien jaar is hij actief lid van de stichting. De borrels van de club gaan verder dan alleen zakelijk netwerken; het is een plek waar hij samen met andere ondernemers het weekend inluidt en waar vriendschappen ontstaan.

Naast zijn betrokkenheid bij het Nijmeegs ondernemerscafé is hij actief in het bestuur van een andere business club genaamd NUL24. Hier komt hij bekende gezichten tegen, ondernemers die lid zijn van beide clubs. Dit zorgt voor een bijzondere samenwerking waarin zakelijke connecties vanzelf ontstaan.

Met een passie voor ondernemen, een scala aan boeiende hobby’s en het actief betrokken zijn bij het Nijmeegs Ondernemerscafe en NUL24 is Roald een inspirende ondernemer en een voorbeeld voor velen. Benieuwd naar meer verhalen? Ontdek de diversiteit binnen het Nijmeegs Ondernemerscafé en kom langs!