Nieuws

Nieuwe voorzitter bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

Na ruim 4 jaar heeft Turgay Tankir afscheid genomen van het bestuur en de voorzittershamer overgedragen aan Jan Maters van Maters Accountants. Tijdens de gezellige ‘Vierdaagseborrel’ van het Nijmeegs Ondernemerscafé is in het bijzijn van veel partners Turgay bedankt voor zijn inzet en Jan Maters verwelkomd als nieuwe voorzitter.

 

 

 


Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2021

Natasja Vink en Heino van Ophuizen, eigenaren van Micodo Transport zijn Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2021

Op vrijdag 18 maart 2022 zijn tijdens de twaalfde Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar Natasja Vink en Heino van Ophuizen uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemers van het Jaar 2021. Ook dit jaar weer georganiseerd door Ad Holland van Holland Entertainment Management. In een mooie ambiance hebben de aanwezigen onder het genot van een 5-gangendiner kunnen genieten van een spectaculaire avond en stijlvol muzikaal intermezzo.

De onafhankelijke jury bestond uit Monique Esselbrugge, wethouder Economische Zaken; Jack van Poll, Isatis Groep; Anja Hagenaars, ROC; Gisela Albers, HAN; Pierre Guelen, Nijmeegs ondernemer van het jaar 2019 en Nellie van der Moolen, juryvoorzitter en bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscafé.

Voor de titel Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2021 waren eveneens genomineerd:  Emiel van de Staak, restaurant de Nieuwe Wereld en Chantal Peters en Bart van de r Tol, EKI, KIEN en de Papierfabriek