Blog

Van schoenen tot Cupping: Carin’s reis door het ondernemen

Het Nijmeegse Ondernemerscafé is een broeinest van diversiteit, en Carin is hier een stralend voorbeeld van. Al twee jaar is ze een gewaardeerd lid van ons café, en haar ondernemersgeest is werkelijk bewonderenswaardig.

Als vestigingsmanager bij NewFysic, een bekende naam in Nederland met 38 vestigingen, speelt Carin een cruciale rol in het ondersteunen van mensen op hun reis naar een gezond gewicht. Met op maat gemaakte voedingsplannen, aangevuld met persoonlijke supplementen zoals eiwitten en vezels, biedt NewFysic een holistische aanpak.

(meer…)


Roald Bergamin, Zeventien jaar samen luiden we het weekend in!

Maak kennis met Roald Bergamin, al zeventien jaar actief lid en iemand die zijn eigen weg insloeg in het ondernemersavontuur. Hij is een geboren en getogen Nijmegenaar, maar woont nu, samen met zijn twee fantastische kinderen, in het nabijgelegen Bemmel. (meer…)


Nieuwe voorzitter bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

Na ruim 4 jaar heeft Turgay Tankir afscheid genomen van het bestuur en de voorzittershamer overgedragen aan Jan Maters van Maters Accountants. Tijdens de gezellige ‘Vierdaagseborrel’ van het Nijmeegs Ondernemerscafé is in het bijzijn van veel partners Turgay bedankt voor zijn inzet en Jan Maters verwelkomd als nieuwe voorzitter.

 

 

 


Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2021

Natasja Vink en Heino van Ophuizen, eigenaren van Micodo Transport zijn Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2021

Op vrijdag 18 maart 2022 zijn tijdens de twaalfde Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar Natasja Vink en Heino van Ophuizen uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemers van het Jaar 2021. Ook dit jaar weer georganiseerd door Ad Holland van Holland Entertainment Management. In een mooie ambiance hebben de aanwezigen onder het genot van een 5-gangendiner kunnen genieten van een spectaculaire avond en stijlvol muzikaal intermezzo. (meer…)