Nieuws

Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2018

Ton van de Klok van KlokGroep is Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2018

Op vrijdag 16 november 2018 is tijdens de tiende Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar Ton van de Klok van KlokGroep uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2018. Deze jubileumeditie in Great-Gatsby-stijl vond plaats in De Vereeniging. Ton van de Klok ontving de award uit handen van burgemeester Hubert Bruls. De jury sprak haar lof uit over zijn lange-termijn-visie en de focus op continuïteit. Er is goed nagedacht over de opvolging en duurzaamheid. KlokGroep is op meerdere fronten toonaangevend in Nijmegen.

De onafhankelijke jury bestond uit Monique Esselbrugge, wethouder Werk, Inkomen, Economie en Toerisme gemeente Nijmegen; Jack van Poll, Isatis Groep; Peter van Mulkom, ROC Nijmegen; Gert-Jan Willems, Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2017; Dick Bos, StartUp Nijmegen en Nellie van der Moolen, juryvoorzitter en bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscafé.

Voor de titel Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2018 waren eveneens genomineerd:  Henriëtte Valster van HCM Medical en Stef Cuppens van Cuppens + zn.

Foto: Jimmy Israël www.schiet7kleuren.nl

(meer…)


Traianus Award en Nijmeegse Ondernemerspitch 2018

Heleen Vermeulen wint Traianus Award; Damir Perkic de Ondernemerspitch

Op vrijdag 16 november 2018 is in De Vereeniging, voorafgaand aan de Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, voor het eerst de Traianus Award uitgereikt. Wethouder Monique Esselbrugge reikte de award uit aan Heleen Vermeulen van muZIEum. Ook vond voor de vierde keer de Nijmeegse Ondernemerspitch plaats. Daarbij wist Damir Perkic van BEObottle de prijs in de wacht te slepen. (meer…)