Nieuws

Nijmeegse Ondernemerspitch

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is naast gastheer van de Verkiezing ook gastheer van de ‘Nijmeegse Ondernemerspitch’, een evenement dat voorafgaat aan de Verkiezing van de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar.

Het doel van de Nijmeegse Ondernemerspitch is om innovatieve nijmeegse bedrijven een podium te bieden en tegelijkertijd verbindingen te leggen met investeerders en ondernemers die kunnen helpen het product of de dienst verder te brengen. De bedrijven van de Pitchers mogen maximaal 3 jaar oud zijn. In 2018 vindt de Nijmeegs Ondernemerspitch voor de derde keer plaats.

Kent u nog een bedrijf dat net opgestart is en een podium verdient? Meld dit bedrijf dan snel aan.
Pitchers krijgen pitchtraining van onze partner Walter Fauser, Onder de indruk.


Genomineerden 2018 bekend!

De Genomineerden van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2018 zijn bekend!

Na de selectie uit de longlist, heeft de jury medio september de kandidaten van de shortlist bezocht. Daaruit heeft zij de volgende drie ondernemers genomineerd:

Stef Cuppens van Cuppens + zn
Ton van de Klok van de KlokGroep
Henriëtte Valster van HCM Medical

Bedrijven uniek in hun soort. Stef Cuppens heeft zijn bedrijf uitgebouwd tot een regionaal opererend aannemersbedrijf. Ton van de klok geniet met zijn familiebedrijf landelijke bekendheid in het ontwikkelen van diverse bouwkundige concepten. Henriette Valster leidt een high tech bedrijf voor medische toepassingen.

Nieuwsgierig naar deze bedrijven? Meer info is te vinden via:

www.cuppens.nl
www.klokgroep.nl
www.hcm-medical.com

Meer informatie leest u binnenkort op de site van de verkiezing.