Nieuws

Nieuwe voorzitter bestuur Nijmeegs Ondernemerscafé

Na ruim 4 jaar heeft Turgay Tankir afscheid genomen van het bestuur en de voorzittershamer overgedragen aan Jan Maters van Maters Accountants. Tijdens de gezellige ‘Vierdaagseborrel’ van het Nijmeegs Ondernemerscafé is in het bijzijn van veel partners Turgay bedankt voor zijn inzet en Jan Maters verwelkomd als nieuwe voorzitter.

 

 

 


Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019

Pierre Guelen van Planon is Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019

Op vrijdag 15 november 2019 is tijdens de elfde Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar Pierre Guelen van Planon uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2019. Dit jaar georganiseerd door Ad Holland van Holland Entertainment Management. In een mooie ambiance hebben de aanwezigen onder het genot van een 5-gangendiner kunnen genieten van een specaculaire avond en stijlvok muzikaal intermezzo.

De onafhankelijke jury bestond uit Monique Esselbrugge, wethouder Economische Zaken; Jack van Poll, Isatis Groep; Anja Hagenaars, ROC; Gisela Albers, HAN; Ton van de Klok, Nijmeegs ondernemer van het jaar 2018 en Nellie van der Moolen, juryvoorzitter en bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscafé.

Voor de titel Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019 waren eveneens genomineerd:  Jan Diebels, Dedicated en Marije van der Valk, Hotel van der Valk Nijmegen-Lent

Foto: Jimmy Israël www.schiet7kleuren.nl

Wij bedanken

De medewerking en ondersteuning van partners en sponsoren hebben het mogelijk gemaakt ook dit jaar de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2019 te organiseren. Onze dank gaat uit naar de sponsoren: Nijmeegs Ondernemerscafé, Gemeente Nijmegen, Rabobank Rijk van Nijmegen, Driestroom, ANAC, De Vereeniging, Dirkzwager legal & tax, Vormgave, Multibeeld en Nijmegen Business.

De Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch is een breed Nijmeegs netwerkevenement dat mede mogelijk is gemaakt door het Nijmeegs Ondernemerscafé.

 


Traianus Award en Nijmeegse Ondernemerspitch 2019

Tim Ruijling wint Traianus Award; Ludo Jacobs de Ondernemerspitch

Op vrijdag 15 november 2019 is in De Vereeniging, voorafgaand aan de Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, de Traianus Award uitgereikt. Deze werd uitgereikt aan Tim Ruijling voor de Sunset March . Ook vond voor de vijfde keer de Nijmeegse Ondernemerspitch plaats. Daarbij wist Ludo Jacobs van Student Student de prijs in de wacht te slepen. De andere pitchers waren: Thomas Mncini & Pim Keurlings van Artsportaal én Adjmal Sarway van Mindtrace. (meer…)