Nieuws

Gezocht: bestuursleden Nijmeegs Ondernemerscafé

Ben je op zoek naar:
– Een nieuwe uitdaging?
– Zinvolle tijdsbesteding in een mooie netwerkorganisatie
– En wil je je inzetten het ondernemersklimaat en de onderlinge contacten tussen Nijmeegse ondernemers, vertegenwoordigers uit de Nijmeegse politiek en maatschappelijke organisaties te
stimuleren;

Dan is deze bestuursfunctie iets voor jou!
We vergaderingen ongeveer 6 x per jaar.

Is je interesse gewekt? Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat via info@nijmeegsondernemerscafe.nl of 024 – 322 14 66.


Verkiezing Ondenemer van het jaar 2020

De afgelopen 11 jaar hebben wij de verkiezing van de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar met veel plezier georganiseerd, jammer genoeg moeten wij u mededelen dat de verkiezing van 2020 op 20 november 2020 niet kan doorgaan.

De aanleiding zal ondernemers en allen die ondernemers in onze stad een warm hart toedragen niet verbazen: het Covid-19 virus. We gaan er op dit moment vanuit dat de gebruikelijke verkiezingsavond en het daaraan voorafgaande traject in verband met de richtlijnen van het RIVM niet op een goede manier kan worden ingevuld.Daarnaast hebben veel ondernemers in onze stad op dit moment andere prioriteiten dan de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar. Wij hebben daar als bestuurder alle begrip voor.Vandaar dat we als bestuur van de organiserende stichting het besluit hebben genomen dit jaar geen verkiezing te organiseren.

We gaan er vanuit  dat de omstandigheden volgend jaar verbeterd zijn en hebben derhalve alvast een nieuwe datum gepland voor komend jaar: vrijdag 19 november 2021. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Tenslotte bedanken wij alle sponsoren die ondanks alles toch vertrouwen in ons hebben gesteld. Aan alle Nijmeegse ondernemers, blijf elkaar inspireren, wij zien u volgend jaar graag terug als gast of op het podium.

Bestuur Verkiezing Ondernemer van het Jaar

Berrie Schattenberg
Richard Smits
Geert- Jan Berning

 

 


Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019

Pierre Guelen van Planon is Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019

Op vrijdag 15 november 2019 is tijdens de elfde Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar Pierre Guelen van Planon uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2019. Dit jaar georganiseerd door Ad Holland van Holland Entertainment Management. In een mooie ambiance hebben de aanwezigen onder het genot van een 5-gangendiner kunnen genieten van een specaculaire avond en stijlvok muzikaal intermezzo.

De onafhankelijke jury bestond uit Monique Esselbrugge, wethouder Economische Zaken; Jack van Poll, Isatis Groep; Anja Hagenaars, ROC; Gisela Albers, HAN; Ton van de Klok, Nijmeegs ondernemer van het jaar 2018 en Nellie van der Moolen, juryvoorzitter en bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscafé.

Voor de titel Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019 waren eveneens genomineerd:  Jan Diebels, Dedicated en Marije van der Valk, Hotel van der Valk Nijmegen-Lent

Foto: Jimmy Israël www.schiet7kleuren.nl

Wij bedanken

De medewerking en ondersteuning van partners en sponsoren hebben het mogelijk gemaakt ook dit jaar de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2019 te organiseren. Onze dank gaat uit naar de sponsoren: Nijmeegs Ondernemerscafé, Gemeente Nijmegen, Rabobank Rijk van Nijmegen, Driestroom, ANAC, De Vereeniging, Dirkzwager legal & tax, Vormgave, Multibeeld en Nijmegen Business.

De Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch is een breed Nijmeegs netwerkevenement dat mede mogelijk is gemaakt door het Nijmeegs Ondernemerscafé.

 


Traianus Award en Nijmeegse Ondernemerspitch 2019

Tim Ruijling wint Traianus Award; Ludo Jacobs de Ondernemerspitch

Op vrijdag 15 november 2019 is in De Vereeniging, voorafgaand aan de Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, de Traianus Award uitgereikt. Deze werd uitgereikt aan Tim Ruijling voor de Sunset March . Ook vond voor de vijfde keer de Nijmeegse Ondernemerspitch plaats. Daarbij wist Ludo Jacobs van Student Student de prijs in de wacht te slepen. De andere pitchers waren: Thomas Mncini & Pim Keurlings van Artsportaal én Adjmal Sarway van Mindtrace. (meer…)