Nieuws

Van schoenen tot Cupping: Carin’s reis door het ondernemen

Het Nijmeegse Ondernemerscafé is een broeinest van diversiteit, en Carin is hier een stralend voorbeeld van. Al twee jaar is ze een gewaardeerd lid van ons café, en haar ondernemersgeest is werkelijk bewonderenswaardig.

Als vestigingsmanager bij NewFysic, een bekende naam in Nederland met 38 vestigingen, speelt Carin een cruciale rol in het ondersteunen van mensen op hun reis naar een gezond gewicht. Met op maat gemaakte voedingsplannen, aangevuld met persoonlijke supplementen zoals eiwitten en vezels, biedt NewFysic een holistische aanpak.

Maar haar ondernemershart kent geen grenzen. Naast haar betrokkenheid bij NewFysic, heeft Carin haar eigen cuppingpraktijk aan huis – ‘Cupping by Carin‘. Met een focus op rugklachten, nekklachten bij mannen en vrouwen en cellulitis bij vrouwen, heeft Carin een warme en gastvrije ruimte gecreëerd waar mensen terecht kunnen.

Carin’s ondernemersreis begon niet bij de gezondheid sector. Ze had ooit een bloeiende schoenenzaak die zeven jaar lang stond voor een symbool van haar vastberadenheid en passie. Na een korte periode van rechtenstudie, is ze op advies van haar moeder de Schoevers opleiding gaan doen. Carin werkte als directiesecretaresse en Europees secretaresse, en dompelde zich onder in verschillende bedrijfssectoren, van Sportkleding in het Verre Oosten tot bedrijven als Estel en Royal HaskoningDHV.

Haar achtergrond als (enig) kind van een zeemansvader en een netwerk van reislustige vrienden hebben Carin altijd geïnspireerd. Het is dan ook geen verrassing dat Carin graag reist, en vooral naar haar favoriete vakantiebestemming Zuid-Afrika. Van Kaapstad tot Johannesburg heeft Carin de schoonheid van het land omarmd.

In haar vrije tijd geniet Carin van golfen bij het Rijk van Nijmegen, waar ze al 15 jaar deel uitmaakt van een hecht vriendinnenteam. Daarnaast is ze wekelijks te vinden bij de egym, waar ze haar energie en vitaliteit behoudt.

Een van Carin’s meest dierbare herinneringen aan het Nijmeegse Ondernemerscafé is tijdens de Vierdaagse Feesten bij Café Sint Anneke. De sfeer is volgens Carin dan nog indrukwekkender, en de hoeveelheid verschillende mensen maakt het extra leuk.

Carin’s verhaal is er een van veelzijdigheid, veerkracht en een diepe passie voor ondernemen. Benieuwd naar meer verhalen? Ontdek de diversiteit binnen het Nijmeegs Ondernemerscafé en kom langs!