Nieuws

Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019

Pierre Guelen van Planon is Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019

Op vrijdag 15 november 2019 is tijdens de elfde Verkiezing van de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar Pierre Guelen van Planon uitgeroepen tot de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2019. Dit jaar georganiseerd door Ad Holland van Holland Entertainment Management. In een mooie ambiance hebben de aanwezigen onder het genot van een 5-gangendiner kunnen genieten van een specaculaire avond en stijlvok muzikaal intermezzo.

De onafhankelijke jury bestond uit Monique Esselbrugge, wethouder Economische Zaken; Jack van Poll, Isatis Groep; Anja Hagenaars, ROC; Gisela Albers, HAN; Ton van de Klok, Nijmeegs ondernemer van het jaar 2018 en Nellie van der Moolen, juryvoorzitter en bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscafé.

Voor de titel Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2019 waren eveneens genomineerd:  Jan Diebels, Dedicated en Marije van der Valk, Hotel van der Valk Nijmegen-Lent

Foto: Jimmy Israël www.schiet7kleuren.nl

Wij bedanken

De medewerking en ondersteuning van partners en sponsoren hebben het mogelijk gemaakt ook dit jaar de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch 2019 te organiseren. Onze dank gaat uit naar de sponsoren: Nijmeegs Ondernemerscafé, Gemeente Nijmegen, Rabobank Rijk van Nijmegen, Driestroom, ANAC, De Vereeniging, Dirkzwager legal & tax, Vormgave, Multibeeld en Nijmegen Business.

De Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar en de Nijmeegse Ondernemerspitch is een breed Nijmeegs netwerkevenement dat mede mogelijk is gemaakt door het Nijmeegs Ondernemerscafé.